(VIDEO) Operațiune de reținere ca în filme. Vezi cum au intervenit ofițerii CNA în casa fostului președinte al raionului Criuleni care amenința că se aruncă pe geam

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Imagini demne de un film de acțiune. Ofițerii CNA au fost nevoiți să strice ușa fostului președinte al raionului Criuleni bănuit într-un dosar de corupție, ca să intre în casă. Asta pentru că acesta amenința că se aruncă de la etajul șase al blocului în care locuia provizoriu iar inspectorii aveau informații că suspectul este și înarmat.

Din imaginile făcute publice de Centrul Național Anticorupție se vede cum ofițerii CNA intervin cu ajutorul salvatorilor care deblochează ușa cu un polizor. Odată intrați în apartament, ofițerii îl văd pe Vitalie Rotari atârnând de balcon. Acesta amenință că se aruncă în gol și nu se lasă convins de cei de la CNA să renunțe la idee.

„Nu pune mâna pe mine. Ajunge cu politica asta a voastră. Eu am o fiică”, spune fostul președinte al raionului Criuleni în timp ce se șine de geamul de la balcon.

Ofițerul CNA care și-a luat rolul de negociator nu se apropie de Rotari dar cere numărul de telefon al fiicei lui pentru ca măcar aceasta să-l convingă să coboare de pe fereastră.

„Eu o să mă ucid că așa vreau eu”, repeta fostul funcționar.

La un moment dat, ofițerul CNA reușește să-l apuce de mână pe suspect iar alți doi oameni ai legii sar în ajutor. În scurt timp, fostul președinte al raionului Criuleni este pus la pământ și încătușat.

„Îmi este rău”, se plânge Rotari.

La fața locului a fost chemată o ambulanță. Ulterior, el a fost dus în izolatorul CNA.

Vitalie Rotari este bănuit de faptul că a pretins 1.700.000 de lei de la câţiva agenţi economici, implicaţi în executarea unor proiecte investiţionale europene. Suspectul ar fi exercitat presiuni asupra lor pentru a-i determina să-i dea suma colosală.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de închisoare.

Vă avertizăm că imaginile conțin cuvinte nelicențioase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...