Doi hoţi, reţinuţi! Au pătruns în casa unei femei din Edineţ, i-au legat mâinile, picioarele și i-au acoperit fața cu o haină// VIDEO

Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 40 și respectiv 45 de ani, din Chișinău, au fost reţinuţi, după ce au intrat în casa unei femei din Edineţ, de unde au furat 2000 lei şi un obiect de aur. În timpul jafului, hoţii i-au legat mâinile şi picioarele femeii şi i-au acoperit faţa cu o haină. Femeia a ajuns în secţia de reanimare a spitalului din Edineţ.

Oamenii legii au declarat că aceștia, anterior au fost condamnați pentru infracțiuni similare, jaf, furt și viol.

Astfel, investigaţiile au arătat că, în seara zilei de 9 aprilie 2017, suspecțiiau pătruns în locuința unei femei cu vârsta de 56 de ani, domiciliată în raionul Edineț.

Ei au imobilizat victima, legându-i mâinile, picioarele și acoperindu-i fața cu o haină. După care, au sustras din locuința femeii circa 2000 de lei și un obiect din aur. Victima a fost gasită spre dimineață de către un vecin, la momentulactual  femeia este internată în secția de reanimare al spitalului din orașul Edineț.

Suspecții au fost depistați și reținuți pentru 72 de ore. Audiați de poliție, bărbații și-au recunoscut vina integral.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Tâlhărie” se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Înprezent oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii, totodată se întreprind măsuri în vederea stabilirii apartenenței acestora la comiterea altor infracțiunilor, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.

[youtube id=”wkstmh7oTdc” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare