(video) Irina Rimes își lansează cariera internațională după ce a semnat cu Universal Music Franța

17499368_1373573862699750_4184599712359251252_n
Foto: Facebook: Irina Rimes

Irina Rimes este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single a lansat-o în industria muzicală, dar i-a și adus titlul pentru debutul anului trecut și a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese la radiourile locale. Quantum Music, casa de discuri a artistei, a anunțat cu mândrie faptul că muzica Irinei Rimes va ajunge în toate teritoriile francofone, iar parteneriatul strategic pe care l-au semnat cu Universal Music France va contribui la dezvoltarea muzicală a proiectului.

Piesa „Visele” va fi tradusă în limba franceză și va fi lansată pe data de 21 aprilie cu numele „Vivons les”. „Sunt încântată de această colaborare și abia aștept să văd cum va reacționa publicul din Franța. Este un pas important în cariera mea și mă bucur că am în spatele meu o echipă profesionistă care mă ghidează la fiecare pas. Alături de Quantum Music am pus bazele carierei mele muzicale. Am un sentiment foarte bun în privința acestei colaborări și cred că scopurile noastre vor fi atinse, iar muzica mea va fi la fel de bine primită și în teritoriile franceze. Dorința mea cea mai mare este să îmi fac țările mândre – Republica Moldova și România”, a declarat Irina Rimes.

Industria muzicala românească a fost cucerita de piesele pe care Irina Rimes le-a compus, așa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei. În ultimul an, cântărețe precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia i-au trecut pragul studioului și au lansat piese scrise de către artista de peste Prut.

Reprezentanții casei de discuri Universal Music France s-au declarat impresionați de abilitățile vocale, dar și de genul muzical abordat de Irina Rimes, care este foarte diferit de piesele ce se ascultă acum pe radiourile din Franța. „Contractul pe care Quantum Music l-a încheiat cu Universal Music France este un pas strategic în dezvoltarea internațională a proiectului muzical pe care labelul îl are în acest moment cu Irina Rimes. Piesa urmează să fie disponibilă în limba franceză pe data de 21 aprilie, cu titlul „Vivons Les”, aceasta lansare marcând începutul unei colaborări de lungă durată între cele doua entități. Totodată, Vivons Les este și primul single de pe viitorul album în limba fanceză al artistei”, a declarat Aprilia Ivanescu.

Universal Music France urmează să lanseze doua albume cu Irina Rimes, iar teritoriile pe care ei le targetează sunt: Franța, Canada, Andora, Monaco, Benelux, Elveția și fostele colonii franceze. „Am început deja să lucrez la piesele pe care urmează să le lansăm în limba franceză și pot să spun că mesajul meu sună la fel de bine în aceasta limbă. În paralel iau lecții de franceză pentru că îmi doresc o pronunție cât mai aproape de perfecțiune. Pot să vă mărturisesc că limba franceză mă inspiră și cred că sună minunat pe notele potrivite!”, susține Irina.

Irina Rimes este absolventa de Conservator, iar publicul din Republica Moldova a cunoscut-o odată cu emisiunea „Fabrica de staruri”. Participarea la concurs i-a deschis orizonturile și astfel a ajuns să colaboreze cu producători muzicali din România. Succesul a venit imediat după ce Irina a intrat în portofoliul Quantum Music. Împreună cu ei a lansat hit-ul , dar și prima trilogie din industria muzicala românească.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente