Prins cu 750 de kg de pește fără acte. Polițiștii i-au confiscat marfa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii de patrulare au oprit o mașină pe traseul Anenii Noi pentru verificări de rutină. Au rămas uimiți, însă, când șoferul a deschis portbagajul iar automobilul s-a dovedit a fi ticsit cu pește. Conducătorul auto nu avea documente care să demonstreze proveniența mărfii.

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani, originar din satul Talmaza, raionul Ștefan-Vodă. Acesta transporta 750 kg de pește. Marfa intenționa s-o vândă în Piața Centrală din capitală.

Potrivit legislației, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfii fără acte care ar confirma originea, bărbatul riscă amendă de la 3.000 la 4.500 de lei.

Menționăm că în preajma sărbătorilor de Paști atât polițiștii cât și specialiștii din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au intensificat controalele în piețe și în punctele de producere ale produselor alimentare. Au fost întocmite zeci de procese verbale pentru lipsa actelor confirmative ale mărfii dar și pentru calitatea dubioasă a produselor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...