Veste bună pentru fanii filmului american. La Chișinău se va desfășura a 11-a ediție a Festivalului de Film American

film
Foto: startfilm.ru

Ambasada SUA are marea plăcere să invite cinefilii și publicul larg la Festivalul anual de film american. Ediția din acest an este dedicată patrimoniului comun al SUA și Europei. Cele 14 filme incluse în program prezintă o varietate de istorii, unele bazate pe evenimente importante și personalități din trecutul comun european și american, în timp ce altele explorează adevărurile universale.

De asemenea, majoritatea dintre ele s-au bucurat de mai multe premii Oscar. Organizatorii se arată încântați de posibilitatea de a ne reîntâlni și de a oferi publicului larg de toate vârstele și origini o săptămână de neuitat de filme americane, europene și coproducții.

Astfel, Ambasada SUA vă invită să retrăiți istoria lui Moise, să-l privim pe Mozart cum își scrie și interpretează lucrările sale cele mai faimoase, să participăm la olimpiada din 1924, și să-i urmărim pe națiști în goana lor după Sfântul Graal.

Festivalul de Film American de va desfășura la Centrul Cultural Odeon în perioada 26 aprilie – 1 mai. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

main

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente