Actualitate

Premiile Pulitzer 2017: Jurnalistul celebru pentru reportajele care l-au vizat pe Trump în campanie, premiat

”Cel mai important eveniment din Statele Unite în anul 2016, tumultoasa campanie prezidenţială, a adus un premiu Pulitzer reporterului Washington Post care nu doar că a semnalat serioase îndoieli cu privire la actele caritabile ale lui Donald Trump, dar a şi dezvăluit o înregistrare în care candidatul făcea unele comentarii nepoliticoase despre femei”, potrivit Associated Press.

Membrii juriului au prezentat şi citate din reportajele lui Fahrenthold despre Donald Trump, precum faptul că au fost ridicate semne de întrebare cu privire la fundaţia caritabilă şi la ”generozitatea” actualului preşedinte al Statelor Unite ale Americii. A fost amintit şi faptul că reportajul în care au fost prezentate comentariile făcute de Trump în timpul înregistrărilor pentru ”Access Hollywood” au atras scuze din partea candidatului la acel moment.

În cadrul galei a fost premiat tabloidul New York Daily News, dar şi platforma online de investigaţie ProPublica, la categoria ”Serviciu Public” (”Public Service”).

Sursa: mediafax.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *