Actualitate

Profeţia clarvăzătoarei Baba Vanga care s-ar putea adeveri în curând

Baba Vanga, cunoscută drept „Nostradamus” din Balcani a prezis apariţia ISIS şi căderea URSS. Femeia a clarvazut căderea turnurilor gemene în anul 2001 şi tsunami-ul din 2004. Tot ea a spus că America va fi condusă de un bărbat de culoare, fapt ce s-a întâmplat din 2008 până în 2016.

În contextul global conflictual de azi, profeţiile Babei Vanga sunt preluate de multe site-uri. Femeia a spus că al Treilea Război Mondial va izbucni din Siria, ţară care se află în război din anul 2011.

Baba Vanga, despre Al Treilea Război Mondial
„În 2017, va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria.

Climă se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie.
 
Românii sunt un popor ales, au multe resurse că să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor ascultă, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”, a prevăzut bulgăroaică.

Această profeţie este susţinută şi de catrenele lui Nostradamus, care a vorbit despre ISIS şi al Treilea Război Mondial ce va dura circa 27 de ani. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *