(video) Un nou proiect de Stand UP Comedy a apărut la Chișinău. Cine sunt tinerii cu umor

Владислав Парий (Одесса)

La sfârșitul lunii februarie 2017, un grup de tineri din Chișinău a lansat un eveniment de Stand UP comedy, după principiul microfonului deschis, pentru a identifica cât mai multe talente în ale umorului.

!Logo - Stand Up MD (dots)Discuțiile despre un asemenea proiect au pornit în ianuarie 2017. Inițial, pentru a atrage imediat atenția publicului, tinerii au organizat câteva „Microfoane Deschise” în diferite puburi și localuri din Chișinău, pentru ca să poată să demonstreze o performanță cu un material bun pe scena mare la Karaoke Concert Hall, unde aveau să dea startul proiectului.

Astfel, șase tineri din Chișinău și doi din Odessa în februarie 2017 au strâns o sală plină. Biletele s-au vândut online și organizatorii au reușit să vândă aproximativ 130 de locuri din 120 posibile. „Acest lucru sugerează că în Republica Moldova persoanele sunt deja familiarizate cu ideea de stand up comedy”, spun organizatorii.

Primul eveniment a fost în limba rusă, însă organizatorii spun că acest lucru nu este limitat la asta, și invită persoane care ar vrea să se alăture la proiect atât vorbitoare de română, cât și engleză sau altă limbă care este înțeleasă pe teritoriul Republicii Moldova.

„Auzim adesea că oamenii sunt foarte sceptici cu privire la problema creativității în Moldova. Aș vrea să arătăm, că avem oameni talentați și pricepuți. Și că avem o platformă în baza căreia oamenii se pot dezvolta în genul Stand Up Comedy. Nu neapărat să meargă altundeva pentru a demostra. Dacă este dorință, este posibil de a se dezvolta și aici, în Moldova”, spun tinerii.

În aprilie, tinerii planifică un nou eveniment, care se vrea a fi mai bun ca primul. 22 aprilie, la ora 18.00, la Karaoke Concert Hall Atrium. Detalii în eveniment.

Participanții primei și celei de-a doua ediții de Stand UP Moldova sunt:

Valentin Shirkov

 

Валентин Ширков

Vladimir Krasiuk

 

Владимир Красюк

Vladislav Parii (Odessa)

 

Владислав Парий (Одесса)

Grigorii Paslari

 

Григорий Пасларь

Dmitrii Leontiev

 

Дмитрий Леонтьев

Dmitrii Shatohin

 

Дмитрий Шатохин

Evghenii Babkov (Kiev)

 

Евгений Бабков (Киев)

Ivan Colomiiciuk (Odessa)

 

Иван Коломийчук (Одесса)

Mihail Paneș

 

Михаил Панеш

Serghei Volcanescu

 

Сергей Волканеску

Ce fel de umor fac tinerii, vedeți în video de mai jos:

Mai multe despre proiect vedeți pe pagina lor de Facebook: Stand UP Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente