(video) Comedia „Baby Boss” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american. Lista integrală

baby boss

Bebelușul în costum și cravată din „Baby Boss”, filmul de animație de la DreamWorks, și-a păstrat primul loc în box office-ul nord-american, potrivit datelor preliminare oferite duminică de compania Exhibitor Relations și preluate de APF.

Îngerul blond cu ochii verzi, dublat de actorul Alec Baldwin, este în misiune pentru a înțelege de ce cățeii primesc atâta afecțiune din partea oamenilor. „Ancheta” sa s-a bucurat, pare-se, de succes, iar producția a obținut încasări de 26,3 milioane de dolari în a doua săptămână de proiecții în cinematografe (și 89,4 milioane în total).

#2. „Frumoasa și Bestia”, remake-ul Disney cu Emma Watson, și-a păstrat locul al doilea în box office, cu încasări de 25 de milioane de dolari (și 432,3 milioane în patru săptămâni).

#3. Pelicula a devansat „Smurfs: The Lost Village”, o nouă aventură a micilor ștrumfi de culoare albastră, dezvoltată de data aceasta în jurul tinerei Smurfette, singura fată dintr-un sat locuit în întregime de băieți. Împreună cu prietenii săi, Smurfette va pleca într-o călătorie pentru a afla răspunsurile la dilemele sale. Filmul, în regia lui Kelly Asbury, a avut încasări de 14 milioane de dolari în primul weekend în sălile de cinema.

4#. Pe locul al patrulea regăsim o altă noutate, „Going in Style”, cu Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin, în rolul unor octogenari care încearcă să jefuiască o bancă atunci când își pierd pensiile. Comedia, regizată de Zach Braff, a avut încasări de 12,5 milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

#5. Locul al cincilea este ocupat de „Ghost in the Shell”, adaptarea filmului animat japonez cu același nume, lansat în 1995, cu actori reali. Acest lungmetraj american o prezintă pe Scarlett Johansson în rolul maiorului Motoko Kusanagi, având misiunea de a anihila o societate secretă ce controlează spiritele. Filmul a avut încasări de 7,3 milioane în al doilea weekend pe ecranele din America de Nord și de 31,6 milioane în total.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente