(VIDEO) Chișinăuienii și-au făcut un obicei din a fura pavajul din oraș

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Chișinăuienii și-au făcut un obicei din a fura pavajul din oraș. Șeful direcției transport a Primăriei Chișinău, Igor Gamrețchi, a anunțat în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor primăriei că săptămânile trecute mai multe plăci din pavajul recent amenajat în oraș au dispărut.

Totodată, Gamrețchi a anunțat că plăci de pavaj au dispărut și din stocurile companiei care operează lucrările.

Deocamdată, responsabilii din cadrul companiei care amenajează pavajul în Chișinău nu au sesizat poliția, ci doar au anunțat Primăria despre cele întâmplate.

De menționat că, modul în care se fură pavajului ne-a făcut cunoscuți în întreaga lume. La începutul anului trecut, un bărbat a fost filmat în timp ce fura pavajul de pe strada Ștefan cel Mare din Chișinău, isprava lui ajungând subiect de știre în presa internațională.

Citește și: (VIDEO) Furtul pavajului din centrul Chișinăului, în atenția BBC: „Unii fură miliarde, alții pavaj”

Cei de la BBC au realizat un material în care reflectă fapta bărbatului și fac tangențe cu furtul miliardului de dolari din băncile moldovenești, calificat drept „furtul secolului”.

„Aceasta este o poveste despre un furt stradal. Nu este un jaf bancar sau o spargere într-un magazin de bijuterii. Un moldovean a furat pavajul de pe stradă și a fost surprins de camerele de supraveghere. Unii fură miliarde, alții pavaj”, scriu cei de la BBC.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...