Urmărire ca în filme în raionul Ialoveni. Doi indivizi au tras în polițiștii de patrulare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu siguranță, câțiva inspectori de patrulare nu vor uita prea ușor tura din noaptea trecută. În localitatea Văsieni din raionul Ialoveni au oprit o mașină Mitsubishi. Șoferul, însă, nu s-a conformat cerințelor. Polițiștii au urcat în automobil și au pornit pe urmele conducătorului auto nedisciplinat. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un gard. Unul din polițiștii de patrulare care urmărea mașina s-a apropiat de vehicul dar în acest moment, individul care era la volan a accelerat și l-a lovit pe polițist. A reușit să fugă și de această dată. Dar nici inspectorii nu s-au lăsat și au pornit în goană după mașină.

Într-un final, automobilul a oprit pe un câmp. Din mașină au ieșit doi indivizi și au început să tragă în polițiști dintr-o armă de vânătoare. Ulterior, au fugit de la locul faptei.

În scurt timp, polițiștii au identificat suspecții și i-au reținut. În timpul perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora, a fost găsită o armă deținută ilegal.

Bănuiții de 26 și 36 de ani vor trebui să răspundă acum la întrebarea inspectorilor ce i-a determinat să reacționeze într-un asemenea mod violent. Indiferent de motiv, ei vor fi cercetați penal pentru „violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere”. Pentru această infracțiune, suspecții riscă până la 8 ani de pușcărie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...