11 recomandări de evenimente pentru ziua de duminică, 9 aprilie

whereis
Foto: Arkady Lifshits

În week-end nu trebuie să vă întrebați unde vă este mintea și, pur și simplu, relaxați-vă. Iar pentru asta am pregătit o listă de evenimente pentru duminică, 9 aprilie 2017.

#1. Campionatul Moldovei la Ce?Unde?Când? – Etapa în rusă

Duminică (9 aprilie, de la 11.00) – Etapa în limba rusă – participare gratuită. Evenimentul va avea loc la restaurantul Lebăda Albă (mun. Chișinău, str. Albișoara 84/6). Echipa câștigătoare a etapei ruse va avea dreptul să reprezinte țara la Campionatul Mondial. Detalii pe #diez.

#2. Deschiderea filialei ANSM Râșcani!

Se invită toți părinții și copiii (5-12 ani) la deschiderea filialei ANSM Rîșcani.
Vă așteaptă cu un program variat:
#. lecții gratuite de șah pentru începători;
#. lecții gratuite de șah pentru copiii amatori de șah;
#. joc de șah simultan cu antrenorii Academiei;
#. victorină pentru toți participanții;
#. multe surprize și premii.

La ora 12:00, detalii pe Facebook.

#3. Deschiderea primului showroom Millitex

Duminică, 09 aprilie, ora 14:00 sunteți invitați să participați la DESCHIDEREA primului SHOWROOM MILLITEX, la adresa str. Vasile Alecsandri 48. Vă veți delecta cu șampanie, bomboane și multe CADOURI. Primii 50 de cumpărători vor primi carduri de reducere! Detalii în eveniment. 

#4. Cupa Interact 2.0

Ești gata pentru noua provocare marca Interact? Atunci, noi te invităm să participi la cele mai tari dezbateri ale acestei primăveri, în cadrul proiectului Cupa Interact 2.0.
Ce? Cupa Interact 2.0. – nu este doar un eveniment capabil să pună la încercare competențele intelectuale și cele de debater al fiecărui dintre voi, ci și o modalitate prin care veți reuși să ieșiți din zona de confort și să faceți cunoștință cu persoane la fel de perseverente și muncitoare ca și voi. Cupa Interact este un proiect axat pe dezbateri, iar în acest an vă promitem o temă incitantă, prin intermediul căreia veți fi capabili să priviți lumea din diferite puncte de vedere.
Când? Dumincă, 9 aprilie 2017, ora 09:00
Unde? Liceul Academiei de Științe a Moldovei
Taxa de participare? 60 lei/echipă

Detalii pe #diez.

#5. Târgul de Paște la Artico

În perioada sărbătorilor de primăvară, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO vine cu un eveniment plin de culoare, muzică, bucate alese și multă voie bună! Acest iarmaroc Prepascal este oportunitatea fiecăruia de a simți tradiția în suflet, ce vă oferă șansa de a vă intensifica acest sentiment plăcut și unic!

Unde? Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 169;
Când? 9 aprilie, 2017, Duminica Floriilor, ORELE: 11:00 – 16:00;
Cine? Fiecare dintre noi, care dorește să petreacă ziua de Florii într-o atmosferă plină de tradiție și puritate a sărbătorilor Pascale. Detalii în eveniment.

#6. Let’s know about Fundraising

Membrii Asociației Studenților Europeni AEGEE-Chișinău te invită duminică, 9 aprilie 2017, la ora 11:00, la Generator Hub, să-ți împărtășescă cunoștințe despre colectarea de fonduri.

Dacă ai idei ambițioase, dar îți este greu să găsești finanțare sau faci parte dintr-o organizație de tineret (care are nevoie de surse de venit), atunci acest eveniment este pentru tine! Detalii pe Facebook.

#7. Postcrossing offline Moldova 4/12

De data aceasta grupul se întâlnește la La Plăcinte de pe strada Mitropolit Dosoftei colț cu Pușkin la ora 11:00. Semnați cărțile postale. Vă schimbați cu noutăți și vederele frumoase pe care le-ați primit în ultimul timp. Veniți! Organizatorii sunt întotdeauna bucuroși să vadă persoane noi. Detalii în eveniment.

#8. POT Music 2017 – Finala

După 3 Semifinale super tari în care muzica Rock s-a simțit la ea acasă, cântată de către formațiile tinere cu o energie și o înflăcărare de invidiat, unde buna dispoziție s-a îmbinat perfect cu mult dans și transpirație, unde pasiunea față de muzica bună a rezultat într-un super eveniment marca POT Music.

Vine finala celei de-a 3-a ediții al concursului POT Music.
Veniți să-i susțineți pe acești minunați, tineri care au impresionat Juriul și Publicul și astfel au ajuns în Finala Concursului POT Music 2017. Toată lumea prezentă la Finala va avea posibilitatea să voteze pentru trupa preferată. Astfel, vom decide împreună care din aceste trupe va merge în etapele următoare ale concursului. Detalii pe Facebook.

#9. Festivalul Limbilor

La Chișinău va avea loc un festival cultural inedit, în cadrul căruia reprezentanți ai mai multor culturi de pe teritoriul țării vor face schimb de experiențe și istorii. Festivalul limbilor se va desfășura pe 9 aprilie, de la ora 12:00, pe strada pietonală E. Doga din Chișinău. Detalii pe #diez.

#10. Iubirea la proști

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului ce face deliciul tuturor.

Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino. Prin scenă se perindă, vreme de o oră şi jumătate, diverşi şi diverse, casa lui Pierre transformându-se într-un spaţiu de trecere, în care nimic nu mai e ce-a fost.

La ora 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco. Detalii pe Facebook.

#11. GHOST IN THE SHELL 3D la Cinema Patria

Ghost in the Shell o are în centru pe Kusanagi, membră al unei echipe de securitate specializate în infracțiunile ce țin de inteligența artificială. Misiunea ei este aceea de a vâna un misterios hacker. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente