(video) Test Drive: Volvo V90 Cross Country

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: Igor Rotari, Video: AutoBlog.MD
Volvo cunoaște o dezvoltare foarte puternică în ultimii ani și iată că acum lucrurile ar trebui să meargă și mai bine din moment ce V90 Cross Country a ajuns în showroom-urile suedezilor, inclusiv și în cel din Moldova. Totuși vorbim despre un model foarte iubit în Scandinavia și America de Nord, însă cât de interesant ar fi noul Volvo V90 Cross Country în țara noastră? Vă invit să găsiți răspunsul în test drive-ul video publicat mai jos.

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru noul Volvo V90 Cross Country. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 43.500 de EURO pentru versiunea cu motor pe motorină D4 de 190 de cai putere și cutie manuală.

Noi însă vom face calculele pentru versiunea testată, care ne-a fost oferită în varianta de top Inscription la care s-au adăugat majoritatea opționalelor. Prețul acesteia este de 65.400 de euro.  

Dacă vă doriți să procurați o mașină în rate, AutoBlog.MD vă recomandă MAIB Leasing! Astfel, cu un avans de 40 la sută și dobândă anuală de doar 7%, va trebui să achitați din start 26.160 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 1.758 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 549 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 2.747 de euro în primul an.

Galerie Foto by Igor Rotari

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/