(METEO) Doar câteva zile ne despart de vremea frumoasă de primăvară; Iată când contenesc ploile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doar două zile ne despart de timp însorit și temperaturi ridicate, până atunci însă vom avea parte de intensificări ale vântului și ploi puternice.

Conform datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele două zile nu scăpăm de ploi. Acestea vor cădea pe întreg teritoriul republicii. De duminică însă vom scăpa de precipitații și vom avea parte de vreme mai frumoasă.

Începând de duminică va crește mercurul din termometre, ajungând marți până la 23 de grade Celsius.

Astăzi este valabil Codul Galben de vânt puternic pe întreg teritoriul țării. Potrivit meteorologilor, se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s. Temperaturile sunt cuprinse între +7 și +12 grade Celsius. Presiunea atmosferică este scăzută.

Totodată, meteorologii recomandă să nu vă lăsați umbrela acasă pentru că sunt prevăzute precipitații. Pe parcursul nopții temperaturile vor fi cuprinse între +1 și +6 grade Celsius, iar ploile vor continua și mâine, mai spun specialiștii Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

De asemenea, mâine temperaturile vor scădea până la +5 grade Celsius în zona de nord, +6 grade la centru și +7 grade Celsius în sudul țării.

posta moldovei_0


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...