Space Startup School: Identifică o idee de afaceri și mergi într-o vizită de studiu în Estonia

unnamed (1)
Foto: Dreamups

Dreamups lansează un nou program de antreprenoriat – Space Startup School, dedicat studenților, liceenilor și tinerilor ce vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului.

Space Startup School este un program de antreprenoriat ce vine în ajutor tinerilor potențiali antreprenori, pentru ca aceștia să-și identifice idei viabile de afaceri încă de pe băncile universității. Space Startup School va dura 3 luni și cuprinde sesiuni săptămânale livrate de mentori locali și estonieni unde participanții vor putea identifica idei de afaceri relevante de dezvoltat, vor efectua teme pentru acasă, vor participa la sesiuni de mentorat și vor învăța tot ce trebuie să știe pentru a-și lansa propriul startup încă de pe băncile liceului sau universității.

De ce să participi?

Pentru că acest program îți va oferi oportunitatea:

# Să interacționezi cu experți și mentori care au reușit să-și lanseze propriile idei de afaceri;
#  Să înțelegi care este structura unui startup și să identifici cât mai multe idei care implementate s-ar transforma în companii de succes;
# Să ai un spațiu de lucru zilnic;
# Să participi la evenimentele de antreprenoriat organizate de Dreamups ce te vor inspira și te vor motiva;
# Să mergi într-o vizită de studiu în Estonia la final de program.

Cine poate participa

În program se pot implica tinerii care vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului, preponderent studenți, liceeni cu idee de afaceri sau fără. Programul este unul potrivit pentru a înțelege mai bine cum identifici o idee, cum găsești potențiali consumatori, cum promovezi produsul/serviciul pe care îl dezvolți, cum creezi un prototip, ce strategii de vânzări să alegi și cum să prezinți ideea ta în fața investitorilor.

Cine sunt mentorii implicați în program?

Experții care vor livra sesiunile tematice în program sunt antreprenori cu experiență din Estonia și Republica Moldova. Printre ei se numără: Amid Moradganjeh, Interaction Designer, Ethel Voites, Co-fondator și CTO GoWorkaBit, Dumitru Slonovschi, Fondator și Director Executiv Magenta Consulting, Mihai Stipanov, Co-fondator Arbo Capital, Sergiu Matei, Co-fondator Arbo Capital etc.

Te poți înscrie, completând acest formular de participare, pe care trebuie să-l expediezi până pe data de 10 aprilie, ora 23.59.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente