Tinerii pot participa la un workshop pentru a afla cum să își găsească un loc de muncă potrivit

job
Foto: betanews.com

În perioada aprilie – iulie 2017 CareerHub Moldova implementează prima rundă a proiectului de ghidare în carieră și de dezvoltare a potențialului pentru aplicarea la un post de muncă potrivit.

Primul Eveniment, organizat în cadrul CareerHUB Moldova, va fi Workshop-ul: Super – Candidatul & Lansarea CareerHUB, ce va avea loc Miercuri, 12 aprilie 2017, între orele 16:00 – 18:00, în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hașdeu, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148.

În cadrul Workshop-ului din data de 12 aprilie, veți afla o serie recomandări despre activitățile și pașii pe care este bine să-i realizați pentru a vă angaja la locul de muncă potrivit:

#1. Ai oportunitatea să-ți identifici nișa profesională și reperele pentru proiectarea unei cariere de succes;
#2. Poți să înțelegi ce abilități/competențe este necesar să dezvolți pentru a aplica la locul de muncă potrivit;
#3. Știi cum să cercetezi piața locurilor de muncă și să identifici compania în care dorești să-ți începi sau să continui parcursul profesional.

Pentru a participa gratuit la Workshop-ul din data de 12 aprilie, înscrie-te AICI.

CareerHUB Moldova este un proiect ce are drept obiectiv general ca timp de 5 săptămâni, persoanele beneficiare ale proiectului să își proiecteze parcursul profesional, să-și dezvolte abilitățile și să facă pași siguri pentru a găsi locul de muncă potrivit.

Beneficiari ai proiectului pot fi persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 – 30 ani, care sunt în perioada de tranziție la un loc de muncă sau sunt într-un impas în ceea ce privește parcursul profesional și găsirea locului de muncă potrivit.

CareerHub te ajută să–ți descoperi vocația/pasiunea/profesia, să–ți dezvolți abilitățile necesare pentru a te angaja la locul de muncă potrivit, ce aduce satisfacție morală și financiară.

17553509_270249940089423_3402338442554948559_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente