Participă la un training și află mai multe despre fundraising și crowdfunding

desk
Foto: mobilecausezone-mobilecause.netdna-ssl.com

Ești tânăr, ai idei ambițioase, dar îți este greu să găsești finanțare sau faci parte dintr-o organizație de tineret (care are nevoie de surse de venit), atunci acest eveniment este pentru tine. Asociaţia Studenţilor Europeni AEGEE – Europe te invită duminică, 9 aprilie 2017, ora 11:00, la Generator Hub, să-ți împărtășescă cunoștințe despre colectarea de fonduri.

Instruirea va avea drept scop dezvoltarea abilităților tinerilor de a utiliza eficient instrumente și noi metode de a derula o campanie de colectare de fonduri.

#1. Ce este fundraising-ul și crowdfunding-ul?
#2. De la ce începi?
#3. Cum să utilizezi platformele și instrumentele existente, pentru a avea o campanie on-line de succes?
#4. Cum promovezi o campanie de crowfunding?

La aceste și alte întrebări vor răspunde Nadejda Hadjivu, vice-președintele AEGEE-Chișinău și responsabilul pentru Departamentul de Fundraising din organizație și Radu Mereniuc, secretarul general și coordonator de proiecte al Alianței Studenților din Moldova. Ambii vor împărtăși cunoștințe din experiența proprie celor 20 cei mai motivați tineri de a participa la eveniment, aleși în urma completării formularului online. Vor fi selectați 20 de tinerii în baza formularului.

Asociaţia Studenţilor Europeni AEGEE – Europe reprezintă o reţea de antene pe întreg spaţiul european, fiind una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Promovând ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum şi creşterea nivelului de cultură şi informare a studenţilor, AEGEE îşi desfăşoară activitatea prin intermediul a 260 de antene, răspândite în 260 de centre universitare din 40 de ţări ale Europei, având peste 17.000 membri.

unnamed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente