11 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 6 aprilie

spring1
Foto: João Silas

În aprilie e primăvară în adevăratul sens al cuvântului, și așa apar și evenimente mai diferite, vedeți mai jos lista de evenimente pentru ziua de joi, 6 aprilie 2017.

#1. Ziua Ușilor Deschise la Liceul Lucian Blaga din Chișinău

Cu începere de la ora 8 dimineața, la Liceul Lucian Blaga, str. Alecu Russo 10, detalii în eveniment.

#2. Bitdefender – Security of Everything

În contextul extinderii atacurilor cibernetice, a tendințelor de hacking, a furtului de date, criptărilor acestora, spionajului cibernetic și a noilor tipuri de malware, distribuitorul oficial Bitdefender în Republica Moldova, „Reliable Solutions Distributor” împreună cu “Bitdefender” și în parteneriat cu primul Centru de Excelență în Domeniul TIC din Republica Moldova “Tekwill” ne-am propus organizarea evenimentului „Bitdefender – Security of Everything” la data de 6 aprilie 2017, între orele 09:00 – 13:00, în incinta centrului „Tekwill”. Detalii pe Facebook.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare. Toți doritorii sunt rugați să se înregistreze la una dintre sesiunile de mai jos, cu un click pe acest link.

#3. Festivalul Turismului 2017

„Festivalul Turismului” este organizat în premieră în Republica Moldova și este unic în felul său, plin de culori, cultură și tradiții din diferite colțuri ale lumii. Cu începere de la ora 10:00, la Moldexpo, detalii în eveniment.

#4. Târgul De Științe la Liceul Spiru Haret

Pe data de 06 aprilie (Joi) începând cu ora 11:00 în incinta Liceului „Spiru Haret” va avea loc „Târgul de Științe”.
În cadrul evenimentului elevii vor putea realiza propriile cercetări utilizând cunoștințele dobândite la obiectele de studiu : biologia, chimia, fizica sau științele naturii( pentru clasa a V-a).

Scopul evenimentului este de a încuraja elevii să soluționeze diverse situații cotidiene bazându-se pe datele teoretice deja deținute sau descoperite în cadrul cercetărilor de rigoare. Proiectele pot fi efectuate atât în echipe de maxim 3 membri cât și pe cont propriu. Detalii pe Facebook.

#5. Lansarea cărții lui Aleksandr Dughin „Destin Eurasianist”

Opera lui Dughin la Chișinau, Joi, 6 aprilie, ora 14.00, Jolly Alon Hotel & Business Center – lansarea cărții lui Alexandr Dugin ”Destin Eurasianist”, o antologie în traducerea lui Iurie Rosca. Detalii în eveniment.

#6. „Aducem experiența acasa” ediția a 4-a cu Ilie Dercaci

Ilie Dercaci, fost elev al Liceului „Spiru Haret”, fondator și Ex-Președinte Top Toastmasters Club, premiant la 7 Concursuri Internaționale de Public Speaking, trainer Public Speaking de 6 ani și invitatul special la cea de-a 4-a ediție a proiectului C.D.L „Aducem experiența acasă”. La ora 14:30, la Liceul Spiru Haret, detalii pe Facebook.

#7. Finala TVC USMF „Nicolae Testemițanu”

Medicii știu ce te salvează de la stres și au ales să îți umple bateriile cu o nouă doză de energie! Un eveniment devenit deja tradiție, care ne caracterizează, unul în care suntem cei mai buni își deschide ușile pentru tine! Îți pregătim un show umoristic de zile mari, un adevărat generator de zîmbete! Așa că joi, 6 aprilie, ora 17.30, Palatul Feroviarilor fii gata să simți cum curge voia buna prin tine, cum ți se taie respirația de la atâtea glume! Detalii în eveniment.

#8. Salam Neighbor

Vizionare de film la Centru Lingvistic American la ora 18:30, detalii pe Facebook.

#9. Ultima noapte la Madrid

Monospectacolul ,,Ultima noapte la Madrid” cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie. La 18.30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii în eveniment.

#10. Pablo Held Jazz Quartet

Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” are deosebita plăcere de a vă invita la un concert de jazz oferit de Pablo Held QUARTET – unul din cele mai apreciate grupuri tinere de Jazz German, la 6 aprilie 2017, ora 19:00, în cadrul Festivalului Jazz’n Chişinău. Detalii pe Facebook.

#11. PRIMII ÎN SPAŢIU 3D la Cinema Patria

Două superputeri, Uniunea Sovietică și Statele Unite se luptă pentru supremație în cursa spațială. Detalii pe pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente