Participă la EDU Forum și petrece 10 ore de mentorat și dezbateri dedicate în totalitate educației

Mollina-1
Foto: AEGEE-Europe

Uniunea Elevilor din Moldova organizează, în premieră, un forum educațional consacrat în exclusivitate acestui subiect – EDU Forum 2017. Evenimentul va avea loc la data de 13 mai la Generator Hub, Chișinău.

Organizatorii vin cu un program divers, pe ordinea zilei fiind subiecte ca educația și IT-ul, educația incluzivă, non-formală, creativitatea în educație, voluntariatul etc., fiecare dintre temele menționate fiind abordată împreună cu un speaker profesionist.

Totodată, pe lângă discursurile invitaților, organizatorii promit beneficii din partea partenerilor evenimentului, care își vor prezenta serviciile direct în cadrul acestuia.

Iată unele dintre beneficiile promise de organizatori:

  • Veți primi informații despre cele mai proaspete inovații în educație;
  • Veți înțelege ce înseamnă cu adevărat educația non-formală;
  • Veți avea posibilitatea de a dezbate împreună cu speakerii avantajele și dezavantajele existenței examenelor de absolvire;
  • Veți asista la un adevărat show;
  • Veți beneficia de 10 ore de mentorat intensiv și calitativ, consacrat în totalitate educației;
  • Veți avea oportunitatea exclusivă de a comunica tete-a-tete cu cei mai experimentați oameni din domeniul educației, atât din Moldova, cât și din străinătate.

Evenimentul va culmina cu anunțarea rezultatelor concursului „Elevul Anului”, care de asemenea va fi organizat într-un mod inovativ pentru Moldova. Premierea câștigătorilor se va desfășura în formatul unei petreceri de club cu DJ invitați și lemonade bar.

Primele 30 de bilete se vor vinde la preț de 100 de lei (până pe data de 15 aprilie). Prețul standard al unui bilet va constitui 150 de lei și 200 de lei pentru biletele procurate în ziua evenimentului. Achiziționarea se poate face aici.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de Facebook a Uniunii Elevilor din Moldova. Pagina evenimentului propriu-zis o găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente