Părinţii sunt disperaţi că nu vor putea să adune banii. Zilele bebeluşului pentru o nouă şansă la viaţă sunt numărate. Şi asta pentru că medicii spun că operaţia trebuie efectuată până copilul împlineşte două luni.  

Cristian este primul copil al familiei Crivochija din Brăvicenii Noi. S-a născut chiar în ziua de Paşte, pe 12 aprilie, iar părinţii au fost copleşiţi de bucurie. Două săptămâni mai târziu lumea lor s-a prăbuşit. Medicii le-au dat o veste cruntă: copilul suferă de o boală rară a ficatului, numită atrezie a căilor biliare, care cu timpul afectează şi celelalte organe interne.

Salvarea micuţului este o operaţie la Moscova. Copilul are şanse mari de recuperare dacă va fi operat până va împlini două luni, adică până pe 12 iunie. Părinţii spun că au strâns o parte din sumă, dar este prea puţin ca să-şi salveze fiul.

Potrivit medicilor, dacă micuţul nu va fi operat până va împlini două luni, ulterior ar putea fi supus unui transplant de ficat. Intervenţia este însă una complicată şi costă peste 100 de mii de euro.

Cine vrea să ajute această familie şi să contribuie la însănătoşirea lui Cristian o poate face donând bani în acest cont:

Moldindconbank, filiala Edineţ
Cont în lei: 22528261603
Codul SWIFT: MOLDMD2X326
Maxim Crivochija

Date de contact:
Tel. Maxim (tata)- 060485831
Tel. Anastasia (mama) - 068164548