Tinerii din Moldova pot câștiga o bursă pentru un program MBA la o universitate în Italia

asolo-mtn-view-edited-IG

Tinerii care au absolvit o universitate și își doresc să își continue studiile au posibilitatea să câștige o bursă în valoare de 10 mii de dolari pentru un program MBA la Universitatea Internațională CIMBA din Iowa, care și are sediul în Italia.

Programul se va axa pe dezvoltarea personală și pe leadership. Cursul de un an va fi predat la Colegiul de afaceri Tippie al Universității, recunoscut la nivel mondial pentru gradul înalt de instruire și pentru profesori de top din SUA. La finele studiilor veți obține o diplomă recunoscută pe plan internațional de la o instituție de clasă mondială.

Universitatea oferă mai multe tipuri de burse:

# Burse GMAT/GRE sunt acordate de Consorțiul Universității studenților înmatriculați la studii la zi. Această bursă necesită un scor GMAT (sau scor GRE) egal sau mai mare de 650 pentru cetățenii țărilor cu limba engleză ca limbă oficială. Pentru cetățenii din țările în care engleza nu este limba oficială, scorul GMAT necesar (sau scor GRE) trebuie să fie egal sau mai mare de 600;

# Bursă în memoria lui Stefano Andreello – o bursă memorială în numele lui Stefano Andreello pentru studenți MBA care posedă spiritul și entuziasmul pentru a studia și inspira pe alții;

Sunt acceptați tinerii motivați care își doresc să-și îmbunătățească/dezvolte abilitățile de leadership. Urmând acest link, vă puteți înregistra pentru programul MBA al Universității Internaționale CIMBA din Iowa.

Data limită de înscriere este 15 mai 2017.

De asemenea, pentru ca candidatura dvs. să fie luată în considerare pentru bursă trebuie să vă înscrieți și pe site-ul CIMBA.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați pagina de concurs sau site-ul oficial al CIMBA din Italia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente