Actualitate

Horoscop 5 aprilie 2017

Horoscop 5 aprilie 2017 Berbec
Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva nişte sarcini de serviciu pe care ţi le asumi cu maximă responsabilitate. Nu te întorci acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştii că de felul în care îţi îndeplineşti misiunea depind şi aprecierile şefilor. Nu ai vrea să generezi critici, de aceea faci tot posibilul să rezolvi totul pe parcursul deplasării. Nu este exclus că, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansă unei schimbări de direcţie în plan profesional şi te întorci la serviciu cu o decizie majoră deja luată.

Horoscop 5 aprilie 2017 Taur
Iubirea partenerului te ajută enorm să duci mai departe un proiect pe care ţi l-ai asumat pentru fericirea amândurora. Singur, ţi-ar fi mai greu, dar angajamentele pe care şi le asumă şi el alături de ţine sunt exact sursă de energie de care aveai nevoie pentru a face paşi mari spre ţintă propusă. Eşti o persoană care are nevoie de multă susţinere afectivă şi emoţională, deci familia sau partenerul sunt alături de ţine în astfel de momente, pentru că eşti capabil de adevărate miracole atunci când ştii că eşti iubit şi apreciat la justă valoare.

Parcă nu te poţi bucură pe deplin de evenimente excelente care se petrec în jurul tău. Tu ai încă unele dubii, nu eşti sigur că e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, şi rămâi încă în expectativă, de parcă ai aştepta să se aşeze toate lucrurile pe un făgaş mai clar înainte de a putea spune şi tu dacă e de bine sau de rău. Presimţi că nu e un succes deplin, ci încă se mai poate schimbă ceva pe parcurs. Nu te laşi influenţat nici de veselia din jur, nici de entuziasmul celor care te înconjoară, şi vei dovedi, în final, că o atitudine rezervată e de preferat până la proba contrarie.

Horoscop 5 aprilie 2017 Rac
Ai ajuns într-un punct mort din care nu mai vezi nicio ieşire. Încearcă să nu iei decizii acum, sub imperiul emoţiei, pentru că, după o vreme, s-ar putea să găseşti soluţii mult mai valoroase decât cele la care ai putea ajunge acum. Pe moment, eşti tentat să abandonezi totul, considerând că nu se mai poate continuă aşa, dar dacă aştepţi şi laşi primul val să treacă fără gesturi drastice, lucrurile se vor aşeza mult mai uşor pe un făgaş normal. Ai răbdare, suportă situaţia de acum, chiar facă pare dura, pentru că foarte curând se vor ivi şi rezolvările.

Apasă aici pentru a citi continuarea horoscopului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *