(foto) Târgul de Cariere 2017: Ce job-uri atractive puteți găsi la eveniment

DSC_5840

Ești în căutarea unui job? Azi și mâine poți participa la Târgul de Cariere unde te așteaptă locuri de muncă, stagii de practică, cursuri, competiții, dar și concursuri. În acest an, la târg vei putea găsi peste 2.000 de locuri de muncă în cele peste 40 de firme și instituții naționale și internaționale prezente la eveniment.

Indiferent de studiile pe care le ai, sau domeniul tău de interes, la târg poți găsi locuri de muncă în aproape toate domeniile tale de activitate. Angajatorii sunt în căutare de ingineri, manageri, marketeri, agenți de vânzări, contabili, depozitari, consilieri vânzări, profesori de limbă engleză, operatori, ospătari, barmeni, bucătari, designeri, agenți de turism etc.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

Alexandru Lozinschi, American Language Center: „Suntem în căutare de profesori de limbă engleză, pentru că aceste cursuri sunt tot mai solicitate pe piață, așa că în fiecare an creștem. Avem nevoie de tineri care cunosc limba engleză foarte bine. Pe lângă posturile vacante oferim și cursuri de limbă engleză, dar și programe de schimb de experiență în SUA”.

 

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

Natalia Zabolotnîi, Banca Națională a Moldovei: „Le punem la dispoziție vizitatorilor posturi specific economice: supraveghere bancară, reglementare bancară, politică monetară, cercetare și analiză, raportări și statistică, dar și tehnologii informaționale și securitate informațională. Târgul de cariere este o ocazie bună și pentru elevii care încă nu au depus documentele pentru studii superioare, pentru că aici pot cunoaște cerințele pieții, iar asta îi va ajuta să își aleagă viitoarea facultate”.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

 

Lidia, reprezentant MicroFuzzy: „Suntem o companie din Germania și avem sediul în München, iar la târg suntem în căutare de ingineri software pentru dezvoltare și testare software. Dacă tinerii sunt interesați de ofertele noastre, aceștia se pot muta și în Germania, iar printre atuurile companiei se numără o echipă tânără formată din ingineri din toate țările”.

La Târgul de Cariere te poți angaja la mai multe companii și instituții printre care se numără Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova, Accenture, Linella, DB Global Technology, Kaufland, Amazon, American Language Center, Bosch Rexroth, Moore Stephens, Orange, OmniScriptum, Stefanini, Tymbark Maspex etc. Locurile de muncă sunt atât pentru Chișinău, cât și pentru alte orașe.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

Nadejda, studentă: „Cred că este un eveniment binevenit pentru că multe persoane care sunt în căutare de job pot foarte ușor să își găsească aici un post de muncă. La târg au toată informația la dispoziție, dar și un consultant ce îi poate ajuta. Atunci când ești pe Internet și ai multe anunțuri e mai dificil să iei o decizie”.

 

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

Roman Maxim, student: „Am venit la târg pentru că sunt în căutarea unui job în domeniul IT, management, consultații sau vânzări. Am reușit deja să îmi găsesc trei joburi și cred că este un eveniment bun pentru studenții care nu au reușit până acum să își găsească un post de muncă sau un program la care să participe”.

Photo Shape Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/shape-tool

 

 

Corina Brândușan, PR Manager Târgul de Cariere: „Le recomandăm candidaților să vină la târg cu un CV în format tipărit sau electronic. Cei care își vor oferi CV-ul la cel puțin trei posturi potrivite pentru ei pot intra într-o tombolă care îi poate trimite la concertul The Prodigy, care va avea loc în iunie la Chișinău. Mâine, la finalul târgului vom anunța cine sunt fericiții câștigători. Avem 10 bilete care sunt puse în joc”.

În cadrul evenimentul, tinerii pot vedea cum lucrează imprimarea și scanarea 3D și pot afla care este viitorul imprimantelor 3D în Moldova. Activitatea este organizată de A99, în spațiul de relaxare de la Târgul de Cariere, unde au loc și alte activități de relaxare. O activitate mai deosebită de care pot beneficia participanții este și o consiliere din partea unui psiholog, care în urma realizării mai multor teste vă poate ajuta să înțelegeți dacă job-ul pe care îl aveți momentan vă aduce plăcere și este potrivit pentru voi sau din contra, ar trebui să încercați un alt domeniu de activitate.

Târgul de Cariere are loc la Palatul Național Nicolae Sulac, marți și miercuri, 4-5 aprilie. În prima zi programul de vizitare e de la ora 10.00 până la 19.00, iar în a doua zi, de la 10.00 la 16.00.

Mai multe informații despre Târgul de Cariere și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.md.
DSC_3875 DSC_3881 DSC_3906 DSC_3916 DSC_3914 DSC_3913 DSC_3907 DSC_3917 DSC_3918 DSC_3919 DSC_3920 DSC_3922
DSC_3938 DSC_3932 DSC_3931 DSC_3930 DSC_5821 DSC_5828 DSC_5834 DSC_5837

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente