Primăria orașului Orhei organizează tradiționalul „Târg de Paște”

cap

Din Duminica Floriilor și până la Paștele Blajinilor, centrul orașului Orhei se va transforma într-un iarmaroc cu produse tradiționale de Paște. Primăria orașului Orhei în parteneriat cu Asociația „Pentru Orhei”, ca de obicei, organizează tradiționalul „Târg de Paște”, care se află la cea de-a doua ediție. Anul acesta târgul se va desfășura între 9 și 22 aprilie în Piața Vasile Lupu.

Astfel, în Piața Vasile Lupu vor fi instalate tarabe și căsuțe ornamentate specific acestei sărbători, unde vor fi expuse spre comercializare produse pascale, ouă încodeiate, dulciuri, flori, pască, produse din panificație, icoane și alte obiecte din artizanat cu simbolica sărbătorii și primăverii.

Și în acest an, Târgul de Paște va reuni zeci de expozanți și agenți economici, unde zilnic aceștia își vor comercializa produsele de sărbătoare începând de la ora 9:00 dimineața până la orele 20.00.

poza calitativa

Mai mult, Piața Vasile Lupu va fi împodobită, iar pe timp de noapte vor fi instalate corpuri de iluminat originale confecționate în formă de ouă, în stilul sărbătorii.

Potrivit organizatorilor, târgul desfășurat în perioada vacanței de primăvară, va transforma atmosfera din oraș într-o adevărată magie a sărbătorilor pentru toți locuitorii orașului și vizitatorii acestuia.

Startul sărbătorii va fi dat Duminică 9 aprilie, la ora 10.00, printr-un concert cu muzică tradițională susținut de ansamblul „Vatra Neamului”.

În acest context, Primăria Orhei invită toți agenții economici dornici de a participa la acest proiect, precum și doritorii de a savura din deliciurile sărbătorilor pascale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente