Rockit Digital Conference ’17 te invită la revelație! Vino să cunoști nume mari din lumea digitală

12642872_491943510990932_48468060142036461_n

Rockit Digital Conference ’17 te invită la revelație. Evenimentul care lansează trendurile și premiază tinerii profesioniști în domeniu – Rockit Digital Conference ’17 – va avea loc pe 11-12 Mai, la Chișinău, în noul Centru de Excelență în domeniul TIC, „Tekwill”.

Conferință dedicată spațiului digital și antreprenorial reeditează succesul răsunător al ediției precedente, aducându-ți un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, comunicare cu Digital Natives și cele mai bune practici din lumea startup-urilor.

Rockit Digital Conference ’17 este momentul și locul în care vei întâlni și vei socializa cu alți 400 de pasionați din cele mai inovatoare companii cu profil tehnologic, antreprenori, profesioniști în online, advertiseri, comunicatori, jurnaliști, pentru a explora împreună tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani, precum și pentru a construi o rețea unică de comunicare digitală.

Fii parte a evenimentului care inspiră, educă și promovează inovațiile prin aducerea know-how-ului local, regional și internațional pe 4 tematici-cheie:

  • Digital marketing
  • Digital creativity
  • Tehnologii și Inovații
  • Antreprenoriat și Startup-uri

Timp de două zile ești invitat să „furi” din experiența și ideile împărtășite de cei 24 de speakeri, în cadrul prezentărilor, panelurilor de discuții și workshop-urilor practice pentru toți cei interesați. Numele mari din lumea digitală care vor aprinde spiritele la Rockit Digital Conference ’17 sunt deocamdată o surpriză și doar câteva au fost dezvăluite publicului. Ei vor veni pentru tine la Rockit Digital Conference ’17:

  • George Carey Simos, cofondator și comunicator principal al „We are Social Media” (wersm.com), unul dintre cele mai mari site-uri independente dedicate social media și marketingului digital, vine cu prezentarea „Hacking Platform Mechanics to Drive Social Media Succes” și workshop-ul „Growth Hcaking for Startups in 2017 and Beyond”.
  • Dmitry Rumyantsev, unul dintre cei mai apreciați Internet Marketers din Rusia, creatorul comunităților „Internet Marketing” și „Event Marketing from A to Z”, vine cu prezentarea „Find your traffic. Where to look for your traffic?”

Urmărind îndeaproape evoluția domeniului, Rockit Digital Conference ’17 va răsplăti spiritul inovațional și pionieratul digital, oferind premii în cadrul a două evenimente speciale:

  • Rockit Awards – premierea celor mai remarcabile campanii digitale
  • Rockit Startups – concurs de pitching cu premierea celor mai promițătoare startup-uri din Moldova

Grăbește-te să-ți iei un bilet pentru Rockit Digital Conference ’17 cu doar 29 USD, accesând bit.ly/rockit17! În ziua evenimentului prețul biletelor va fi de 39 USD, în măsura disponibilității.

Vezi detalii despre eveniment pe Facebook și pe www.rockit.md

Evenimentul este organizat de ROCKIT ACADEMY în parteneriat cu CIVITTA, TEKWILL, și Asociația Specialiștilor în Relații Publice și Comunicare, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Flashback Rockit Digital Conference ’16

În anul 2016 la Rockit Digital Conference au participat peste 600 de persoane din 24 de țări, printre care Letonia, Estonia, Lituania, Ucraina, Belarus, Armenia, Georgia, Azerbaidjan și Tadjikistan. Cei 32 de vorbitori invitați din SUA, Marea Britanie, Singapore, Franța și altele reprezentau instituții de talia BBC, NowThis sau The New York Times.

La conferință au fost prezentate mai multe unelte digitale utile, inclusiv BuzzSumo, Little Bird, Nible, Banjo și Conspire. „Rockit Awards” a premiat cele mai bune produse digitale din regiune, printre care Purcari Winery, pentru campania „Manifest pentru schimbare”. „Rockit Startups” a premiat cea mai bună idee de afaceri – FITSKO, proiectul care își propune să reducă obezitatea în rândul copiilor și să încurajeze modul de viață activ și sănătos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente