Formația HARMASAR revine acasă și vă invită la prima ediție de Prăpăd Fest 2017

harma1
Foto: A mic

După turneul prin România, formația Folk Metal, HARMASAR, revine acasă cu un concert diferit având ca invitați speciali tovarășii din An Theos (București) cu care au evoluat împreună la Folk Metal Fest în club Fabrica din București alături de Folkheim (Chile) și Bucovina (România) vor mai evolua și frații din Cahul – Anxiety și Autist din Chișinău. 

Prăpăd Fest își ia viață pe 29 aprilie 2017, în Studio Night Club.

29aprilie

Biletele sunt disponibile pre-sale la 50 lei iar la intrare vor costa 70 lei. Concertul e organizat în colaborare și cu suportul POT Music. Mai multe detalii în eveniment.

Despre Formația HARMASAR

În 2015, formația Harmasar a câștigat prima ediție a proiectului muzical POT Music, care vine să descopere noile talente din Republica Moldova.

Harmasar  este una din formațiile îndrăgite de public la genul Pagan/Folk Metal alături de Bucovina, Dirty Shirt, E-an-na, God, An Theos, etc.

Stilul trupei Harmasar este plin de energie, fiind influențat foarte mult de muzica unor trupe ca Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Amon Amarth, Arkona sau Bucovina. De asemenea, ca orice trupa bună de folk metal – istoria, miturile, legendele și folclorul țării lor servesc drept surse de inspirație în ceea ce privește muzica și versurile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente