Copiii continuă să facă copii: Sarcina unei eleve din raionul Nisporeni a fost observată de polițistul de sector

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La vârsta de 15 ani, unele fetițe continuă să se joace cu păpușile, altele însă devin mame. Experiența unei sarcini timpurii trăiește, în aceste zile, și o elevă din clasa a IX-a dintr-o școală din raionul Nisporeni. Curios e faptul că sarcina a fost observată nu de părinții copilei, ci de polițistul de sector, scrie presa regională.

Potrivit lui Gheorghe Bargan, șeful Secției securitate publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Nisporeni, totul ar fi început, așa cum e la modă în ultimul timp, pe rețelele de socializare. Ea, în vârstă de 15 ani, a făcut cunoștință cu el, un tânăr de 19 ani. S-au plictisit foarte repede să converseze doar online și au decis să se întâlnească.

În timpul vacanței de iarnă, el a venit la ea și, cu permisiunea tătălui fetei, a luat-o în ospeție la el, într-o localitate din raionul Hâncești. În rezultat, copila a rămas însărcinată. Atât fata, cât și părinții ei, se pare că au aflat despre sarcină abia atunci când polițistul a observat burtica proeminentă, arată sursa citată.

Polițistul a observat sarcina fetei atunci când venise la școală să le vorbească elevilor despre siguranța online și în viața reală. Sarcina a fost confirmată ulterior și de medicul de familie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...