La Varnița s-a dat startul activităților organizate în cadrul proiectului „Capitala tineretului 2017”

varnita19
Foto: mts.gov.md

În satul Varnița, Anenii Noi, s-a dat start festivității de lansare a proiectului „Varnița – Capitala Tineretului 2017”, eveniment prin care a fost deschis în mod simbolic un an de oportunități și realizări. Evenimentul a avut loc duminică pe 2 aprilie curent.

În cadrul evenimentului au fost premiați câștigătorii concursului „Imnul, logo-ul, sloganul Capitalei Tineretului 2017”, și au fost organizate expoziții și activități de tinerii din localitate, iar cei prezenți s-au putut bucura și de un show de pantomime, de la Eduard Cernat.

Invitații speciali ai evenimentului au fost interpreții din Moldova: Lia Taburcean, Pasha Parfeni și Tatiana Turtureanu.

La eveniment a fost prezent și Ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu, care a menționat că pe parcursul anului tinerii din această localitate vor realiza activităţi de stimulare a participării tinerilor la luarea deciziilor, care vor favoriza participarea tinerilor la viaţa publică şi promovarea cetăţeniei active.

Amintim că satul Varnița este deținătorul titlului de Capitala Tineretului 2017, astfel, aici timp de un an va fi implementat un program diversificat în cadrul activităţilor de tineret, organizat de Autorităţii Publice Locale, ONG-uri regionale şi naţionale, organizaţii internaţionale, precum şi de Autoritățile Publice Centrale.

varnita1
mts.gov.md
varnita2
mts.gov.md
varnita5
mts.gov.md
varnita6
mts.gov.md
varnita12
mts.gov.md
varnita15
mts.gov.md
varnita16
mts.gov.md
varnita19
mts.gov.md
varnita14
mts.gov.md
varnita13
mts.gov.md
varnita11
mts.gov.md
varnita10
mts.gov.md
varnita8
mts.gov.md
varnita7
mts.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente