Franţa ia măsuri imediate în privinţa transportului public, după atentatul de la Sankt-Petersburg

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Franţa a înăsprit măsurile de securitate din transportul public după explozia de la Sankt Petersburg. Decizia a fost luată de ministrul francez de Interne, imediat după vestea privind atentatele teroriste din capitala de nord a Rusiei soldate, conform ultimelor informații, cu zece morți și 50 de răniți.

„După evenimentele de la metroul din Sankt Petersburg şi ca măsură de precauţie, ministrul de Interne Matthias Fekl a decis să desfăşoare din nou mijloace de securitate în transportul public din regiunea Parisului”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne francez.

„Pe fondul unei ameninţări teroriste extrem de mari, Guvernul continuă să ia măsuri pentru a apăra poporul francez”, se adaugă în text.

O explozie produsă luni într-o garnitură de metrou care circula între staţiile Piaţa Senaia la Tehnologiceski Institut a provocat moartea a 10 persoane şi rănirea altor 47.

La scurt timp după aceea, autorităţile au descoperit încă o bombă, neexplodată, la o altă staţie de metrou din apropiere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...