Atacul la metroul din Sankt Petersburg: Fotografia presupusului atacator, publicată de presa rusă

Presa rusă a publicat luni după-amiază o imagine cu presupusul atacator de la metrou. Acesta a fost surprins de una din camerele de luat de vederi, transmite Interfax,

Potrivit unot date neoficiale, bărbatul ar fi abandonat o servietă plină cu explozibili într-o garnitură de metrou ce călătorea de la “Piaţa Sennaia” spre “Tehnologiceski Institut”.

În fotografia difuzată de presa rusă presupusul suspect apare îmbrăcat în haine neagre şi cu barbă. Capul este acoperit de o căciulă de aceeaşi culoare.

Unul din martori susţine că bomba ar fi fost plasată într-o servietă de un bărbat care apoi ar fi schimbat imediat metroul.

[youtube id=”siFjlAnmba4″ start=”0″]

Oficialii au confirmat că un al doilea dispozitiv neexplodat a fost găsit într-o altă staţie şi a fost dezamorsat.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.