(video) De emoție și-a aruncat cercelul în public. Cum a impresionat Ana Munteanu jurații de la Românii au Talent

1234

Încă o tânără din Republica Moldova a reușit să ridice în picioare sala de la „Românii au Talent”. Ana Munteanu are doar 15 ani, însă vocea sa emană o forță incredibilă. În 2014, aceasta a reușit să ia marele trofeu „Moldova are Talent” unde a impresionat jurații și publicul cu vocea sa.

Numărul fetei a început cu mici cu probleme, asta după ce și-a pierdut un cercel în culise, iar cel de-al doilea i s-a rupt în timp ce își începea reprezentația. De emoții, Ana a aruncat cercelul rupt în sală și le-a dat motive de comentarii juraților. „Ana, să nu mai stai cu grija niciunui obiect vestimentar care îți cade de pe tine, nici chiar dacă se cheamă rochie. Dacă ai de cântat, îți vezi de cântare, mai ales atunci când ai așa o voce, așa un talent”, a menționat Mihaela Rădulescu.

Cercelul buclucaș i-a fost întors proprietarei de către Florin Călinescu, care i-a îndemnat pe Smiley și pe Pavel Bartoș să caute și cel de-al doilea cercel. Aplaudată de întreaga sală, Ana a cântat „Mon Mec a Moi”, iar Andra a menționat că vocea tinerei seamănă izbitor cu cea a Patriciei Kaas, chiar dacă are abia 15 ani și este un copil.

Un incident asemănător a avut loc și la preselecțiile pentru „Moldova are Talent”, doar că atunci Ana și-a aruncat în culise pantofii înalți, care o înțepau și o deranjau să cânte în fața publicului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente