„Răzbunare” neobişnuită: Un şofer a fost sancționat pentru că a parcat pe trotuar// FOTO

Un  șofer din Cluj a rămas fără cuvinte când a văzut cum a fost sancționat pentru că a parcat pe trotuar. Locatarii unui cartier i-au lipit bilețele colorate pe toată mașina ca să nu mai blocheze drumul pietonilor.

Astfel, mai mulţi oameni din cartierul Grigorescu din Cluj au decis să-l „taxeze” într-un mod inedit, scrie stiridecluj.ro.

Clujenii au cumpărat bilețele colorate pe care le-au lipsit pe mașină, considerând că în acest fel șoferul a fost sancționat pentru că a parcat pe trotuar.

Sursa citată mai scrie că oamenii, care locuiesc în cartierul Grigorescu, au făcut depus sute de plângeri pe motiv că nu pot circula pe trotuare din cauza mașinilor parcate.

Cele mai afectate sunt mămicile care susțin că nu au pe unde să circule cu cărucioarele.

Potrivit sursei citate, în acest cartier nu există parcări construite de Primăria Cluj Napoca.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.