(video) Uber, acum și în Moldova. Călătorește gratuit cu Uber și Vinăria Bostavan

960×480-bostavan

Uber, compania care oferă o alternativă modern la serviciile de taxi, se lansează și în Moldova, iar programul-pilot este implementat la Chișinău începând de astăzi. Aplicaţia de smartphone care conectează pasagerii cu şoferii unor maşini dispuşi să ofere servicii de transport, vine doar în această lună cu o super ofertă pentru consumatorii vinurilor Bostavan – călătorii gratuite.

Uber, una dintre cele mai populare aplicații de smartphone, s-a infiltrat până în prezent în 58 de țări din întreaga lume. Ne bucurăm să vă anunțăm că acum ne aflăm în Moldova. Știi de ce ne place această țară? Datorită vinului produs aici! Acesta fiind și motivul pentru care am decis să colaborăm cu o marcă locală: Vinăria Bostavan. ”, a afirmat John Prauber, reprezentantul Uber.

Interviu integral în acest video.

Doritorii care vor să folosească serviciile Uber trebuie să urmeze paşii de mai jos:
– Să descarce aplicaţia pentru iOS sau Android sau să se înregistreze pe acest cont aici;
– Să cumpere o sticlă de vin #Bostavan;
–  Să scaneze un QR-code indicat pe eticheta produsului (călătoria fiind gratuită în limita a 45 de lei);
– Să stabilească, prin aplicaţie, adresa de unde să fie luaţi cu maşina – drumul parcurs de şoferul care acceptă comanda poate fi urmărit în timp real tot prin aplicaţie;

„Cunoaștem cu toții că utilizarea serviciilor de taxi în Capitală devine o problemă tot mai mare. În acest context, atunci când am aflat despre activitatea Uber în Moldova, am decis în acest fel să lansăm un proiect pilot și o colaborare fructuoasă. Pentru Bostavan, acest proiect reprezintă o oportunitate minunată de a înregistra vânzări, a ne promova și mai mult pe piața internă, iar pentru Uber, o șansă de a vedea cât de eficientă poate fi o astfel aplicație pentru Chișinău”, a declarat Sorin Bălănel, director de marketing al Vinăriei Bostavan.

În Moldova, tariful special este de 2.20 lei per kilometru. Taxa minimă pentru o destinaţie, în prezent, trebuie să atingă 30 de lei, aceasta fiind şi suma care trebuie plătită în caz de anulare a comenzii.

Taguri: #1 aprilie
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente