Actualitate

După ce a rămas însărcinată, familia a ţinut-o închisă timp de 16 ani

A fost pedepsită pentru că a rămas însărcinată
Maria Lucia de Almeida Braga a fost ţinută închisă de familia ei timp de 16 ani. Asta pentru că a rams însărcinată la 20 de ani, fără să fie căsătorită. Când au aflat, tatăl şi fratele ei au închis-o. După ce a născut, copilul i-a fost luat imediat şi dat spre adorptie. Mama femeii susţinea că ea nu a fost de acord cu decizia soţului şi a fiului ei.

Camera în care a fost ţinută femeia avea numai 3 metri pătraţi. Acolo nu există o toaletă, nu era electricitate, iar singurul geam prin care putea intră puţină lumina era închis de cele mai multe ori. Femeia nu avea voie să poarte haine. Era ţinută precum un animal. Era hrănită de două ori pe zi.

Recent, tânăra a fost eliberată după ce poliţia a fost informată de o persoană anonimă în legătură cu ceea ce se întâmplă. Fratele ei, João de Almeida Braga, a fost arestat. Urmează să facă închisoare pentru 8 ani. Tatăl ei nu va fi pedepsit de lege, deoarece are probleme de sănătate.

Harley Filho, avocatul Mariei Lucia, a declarat: „A rămas însărcinată. Şi, de ruşine, tatăl ei a decis să o închidă. A născut, iar fiul ei a fost dat altcuiva”.

Maria Lucia de Almeida Braga a rămas însărcinată la 20 de ani. Pentru a fi pedepsită, familia a ţinut-o închisă timp de 16 ani.
După ce a rămas însărcinată, familia a ţinut-o închisă timp de 16 ani

Din cauza faptului că a fost închisă atâta vreme şi din cauza condiţiilor în care a fost ţinută, Maria Lucia are probleme psihice. Însă, se pare că începe să îşi revină. Era foarte slabă când a fost găsită, însă acum începe să acumuleze kilograme. Vorbeşte cu dificultate, însă a început să scrie.

Era ţinută într-un loc izolat, în care nu treceau maşini. De aceea nu putea fi auzită, oricât de tare ar fi ţipat. Fiul ei a fost găsit, iar cei doi urmează să se întâlnească în curând.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *