(video) Carla’s Dreams, locul 1 pe radiourile și televiziunile muzicale cu single-ul „Antiexemplu”

xa

Single-ul lansat recent de trupă, „Antiexemplu” se situează pe locul I pe MediaForest, conform difuzărilor pe radiourile și televiziunile muzicale.

După ce ultimul single lansat, „Anti CsD” a depășit 1 milion de vizualizări în doar 5 zile, băieții de la Carla’s Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane, București.

Pentru acesta, băieții au postat și un teaser, care conține secvențe de la primul concert de la Arenele Romane, în mai, 2016.  Evenimentul a fost un adevărat suces, un eveniment sold out. Cei peste 5 000 de fani au venit din toată țara pentru a-i asculta live pe artiștii lor preferați și invitații lor.

Numele concertului „Antiexemplu” este dat de single-ul care dă și titlul albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live.

Carla’s Dreams a lansat la începutul lunii clipul piesei „Dragostea din plic”, care se apropie de 3 milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce „Antiexemplu” a ajuns la peste 12 milioane de vizualizări. Anul 2016 a fost unul plin pentru Carla’s Dreams, având 8 premii câștigate la Media Music Awards.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro şi bilete.carlasdreams.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente