(video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: Igor Rotari, Video: AutoBlog.MD
Iată că a venit momentul mult așteptat când pot să testez noul Land Rover Discovery 5. De ce așteptat? Pentru că mie îmi plac la nebunie mașinile care sunt bune în off-road.
Din această cauză vă rog să mă credeți că am încercat din răsputeri să păstrez mașina super curată pentru primul stand up, și mi-a reușit….până nu am ajuns să-l fac din mijlocul unui râuleț.

Vă invit să vedeți test drive-ul video de mai jos și galeria de poze în care au fost surprinse cele mai tari momente din timpul testului.

Acum că am clarificat aceste aspecte, vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru noul Land Rover Discovery 5. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 53.500 de EURO pentru versiunea cu motor pe benzină de 3.0 litri și 340 de cai putere, în timp ce varianta turbo diesel la fel cu motor de 3.0 litri începe de la 60.800 euro.

Noi însă vom face calculele pentru versiunea testată, care ne-a fost oferită în versiunea HSE la care s-au adăugat câteva dotări opționale. Prețul acesteia este de 70.630 de euro.  

Astfel, cu un avans de 40 la sută, va trebui să achitați din start 28.252 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 1.891 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 1069 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 2.825 de euro în primul an.

Galerie Foto

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/