Îndeplinește-ți acum visul de a zbura, devino însoțitor/însoțitoare de bord la Air Moldova. Detalii despre recrutare

airmd1
Foto: Air Moldova

Compania aeriană Air Moldova anunță interviuri de angajare pentru a face parte din echipa de însoțitori și însoțitoare de bord.

Este important să-ţi placă această meserie, înainte de a o încerca. Trebuie să fii o persoană deschisă, să te adaptezi rapid circumstanţelor neobişnuite.

Pentru a obţine un post de la Air Moldova trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

#1. să ai între 18-30 ani;
#2.  înălţimea minimă de 1,65 m;
#3. deţinerea diplomei de bacalaureat;
#4. limbi cunoscute: româna/rusă – obligatoriu, engleza – fluent, cunoașterea altor limbi străine este un avantaj;
#5. aspect exterior plăcut;
#6. fără tatuaje vizibile;
#7. stare bună de sănătate;
#8. abilităţi de înot;
#9. capacitate de lucru în echipă.

În cazul în care îndeplineşti condiţiile de mai sus, trebuie să transmiți un CV (model Europass) la adresa de e-mail [email protected], la care trebuie atașată o fotografie de tip paşaport + o fotografie plan amplu.

Fotografiile trimise trebuie să fie fără corecții de chip (doar editare de bază), iar părul trebuie să fie prins în coc (pentru persoanele de gen feminin).

Photo Credit: Air Moldova
Photo Credit: Air Moldova

În această sferă de activitate există mai multe oportunităţi de avansare. Majoritatea încep ca însoţitori de zbor, mai târziu ajung însoţitor de zbor senior, apoi devin instructori pentru diferite activităţi în cadrul departamentului de însoţitori de zbor.

În prezent, compania aeriană Air Moldova operează zboruri spre 28 de destinaţii precum:  Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Corfu, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Krasnodar, Florența, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino, la care se adaugă și cursele sezoniere – Tivat și Zakintos.

Dacă visezi de mult timp să zbori, sau ești în căutarea unui job, nu ezita să faci parte din echipa de însoţitori de bord de la Air Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente