Părinții adolescentei omorâte cu bestialitate la Strășeni vor cere despăgubiri de un milion de lei de la învinuiți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tatăl fetei de 14 ani, găsită moartă într-o construcție nefinisată la sfârșitul anului 2016, este gata să ceară despăgubiri de la cei care au omorât-o. Despre asta i-a anunțat mama adolescentei pe jurnaliștii de la kp.md.

Mama fetei a spus că tatăl este cel care insistă pe o despăgubire morală în acest caz și cel mai probabil, prin intermediul avocatului, se va depune o asemenea cerere în instanța de judecată. Femeia declară, însă, că pentru ea ar fi destul ca cei care i-au omorât fata, să stea după gratii pentru tot restul vieții.

Dosarul, însă, potrivit mamei fetei omorâte se tergiversează, iar părinții învinuiților își vând casele, automobilele și tot ce mai au numai să-și scape copiii de la pușcărie. Mama îndurerată a mai povestit că a vorbit cu unul dintre indivizi și acesta i-ar fi spus că a filmat toată crima pe telefonul mobil. Băiatul ar fi recunoscut asta dar a jurat că nu el a fost cel care a ucis-o pe adolescentă. Imaginile video ar urma să fie prezentate la prima ședință de judecată.

Amintim că o fată de 14 ani a fost găsită moartă într-o construcție nefinisată din orașul Strășeni. Polițiștii au reținut ulterior patru suspecți, prieteni de-ai fetei, unul dintre care i-ar fi fost chiar iubit. Ei au între 13 și 17 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...