(video) Studenții de la medicină vor să te salveze de la stres și te invită la un show umoristic

2
Foto: captură video

Unii se ocupă cu asta de la școală, iar alții au început să facă asta în primul an de facultate. Studenții de la USMF „Nicolae Testemițanu”, pe lângă medicină, se mai pricep și la glume, motiv pentru care organizează cel mai tare eveniment umoristic al primăverii.

Medicii știu ce te salvează de la stres și au ales să îți umple bateriile cu o nouă doză de energie. Studenții îți pregătesc un show umoristic de zile mari, un adevărat generator de zâmbete. Tinerii vă invită la finala TVC prin intermediul unui video în care menționează că le place să facă glume: „S-a întâmplat în anul întâi. Am început să râdem cu băieții mai mari, a început să ne placă. După aceasta singuri îi cautam pe ca să râdem împreună”. Invitația în format video a reușit să strângă aproximativ 17 mii de vizualizări.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților și Rezidenților a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Concursul umoristic va avea loc joi, 6 aprilie, ora 17.30, în incinta Palatului Feroviar. Biletul de intrare va costa 40 de lei.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente