Patru autospeciale antrenate la stingerea unui incendiu din capitală. Un minor, transportat la spital

Patru autospeciale de intervenție au fost antrenate la lichidarea unui incendiu izbucnit la etajul tehnic al unui bloc de locuit de pe strada Albișoara nr.84/1. În urma intoxicării cu fum un minor în vârstă de 17 ani a fost transportat de echipajul 903 la spital.

Cazul a avut loc miercuri, în jurul orei 20.15. Din primele informații s-a stabilit că arderea fost localizată la nivelul  9 și a cuprins o suprafață de 20 metri pătrați de la etajul tehnic, unde era depozitat gunoi.

Pompierii au reușit să lichideze focul fără ca acesta să obțină răspândire la alte încăperi și apartamente din bloc. În urma intoxicării cu fum un minor în vîrstă de 17 ani a fost transportat de echipajul 903 la spital. Starea acestuia este stabilă.

Toate persoanele care se aflau în pericol au fost evacuate de pompieri. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilită de specialiști.

În ultimele 24 de ore echipele salvatorilor și pompierilor au intervenit în 61 de cazuri, pentru prevenirea situațiilor de risc.

[youtube id=”uYzpeB8Orsk” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.