Lumânările colorate atrag norocul. Vezi ce spun specialiștii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Se știe că aprinderea lumânărilor este un obicei străvechi. Nu și când este vorba despre lumânîri colorate. În ziua de azi aproape că nu există ceremonial, rit creştin sau sărbătoare spirituală importantă fără ca lumina caldă a lumânărilor să fie prezentă în decor. Acestea sunt încărcate de simboluri magice.

Se spune că aceste mici obiecte ar combina energia focului cu vibraţiile culorilor şi cu forţa gândului. Și pot să îndeplinească până şi cele mai ascunse dorinţe. Nu e greu deloc să „aprinzi” magia lumânărilor în propria ta casă. Trebuie doar să ştii cum să alegi culoarea şi ziua potrivită.

Fiecare moment al vieţii în care se aprinde o lumânare are o puternică încărcătură spirituală. Astfel, lumânările de nuntă ori de botez au scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou născut. Cele aprinse pe tortul aniversar sunt menite să celebreze vârsta împlinită, dar şi să lumineze anul ce vine pentru sărbătorit, scrie libertateapentrufemei.ro.

Candelele din ceară păstrează vie memoria unei persoane decedate, în timp ce, lumânările din pomul de Crăciun, înlocuite azi de instalaţiile cu beculeţe multicolore, au rolul de a prevesti un an nou îmbelşugat şi lipsit de griji. Pentru a profita la maximum de energiile pozitive ale lumânărilor aprinse trebuie mai întâi să alegi culoarea lor în funcţie de ţelul pe care vrei să-l atingi sau după zodia ce te reprezintă. Altfel spus, îţi creezi propriul tău ritual de purificare spirituală, prin care aduci norocul în casă. Asta numai dacă în momentul aprinderii lumânărilor te vei concentra asupra scopului ales, fie că este vorba despre sănătate, dragoste, fie de bani sau spor în afaceri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...