(video) Tot ce se știe despre telefonul Samsung Galaxy S8 care va fi lansat astăzi

samsung s8

Samsung va prezenta noile Galaxy S8 şi S8+ pe 29 martie. Informaţiile despre Galaxy S8 au apărut în ultimele luni aproape zilnic astfel că sunt destul de puţine lucruri rămase secret. Însă cum există şi zvonuri contradictorii, iată un rezumat pentru ce pregăteşte Samsung cu noul flagship.

#. Vor fi 2 versiuni la fel ca în ultimii ani, însă nu va mai exista versiune „edge” pentru că ambele modele vor avea ecranul curbat pe lateral. Diferenţa de dimensiune va fi tot de 0.4inch, însă display-urile vor fi mai mari: 5.8 inch pentru S8 şi 6.2 inch pentru Galaxy S8+, scrie yoda.ro.

#. Creşterea dimensiunii display-ului nu va însemna şi o creştere a telefonului – ambele versiuni vor avea margini foarte mici, ceea ce va duce la un aspect ratio neobişnuit – 18:5:9. Schimbarea de design duce la relocarea senzorului de amprentă, iar telefoanele vor veni cu posibilitatea de recunoaştere a feței ca un nou element de securitate.

#. La fel ca în urmă cu un an, Samsung alege 2 variante de chipset pentru diferite pieţe – Snapdragon 835 pentru SUA şi Exynos 8895 pentru celelalte zone. În premieră, Samsung va implementa propriul asistent digital, Bixby, ce va avea un rol major în noua interfaţă „Samsung Experience”.

#. Un capitol la care Samsung nu a umblat mai deloc este camera – Samsung nu alege nici acum sistemul dual-camera, ci un modul de 12MP cu o apertură luminoasă, Dual Pixel AF şi OIS. Camera frontală va avea parte de un upgrade de la 5MP la 8MP.

#. Preţul telefonului va fi ceva mai mare ca în trecut, de aproximativ 830 de euro pentru Galaxy S8 şi 930 de euro pentru Galaxy S8+. Legat de precomenzi există informaţii contradictorii – fie acestea vor începe imediat după prezentarea de miercuri, fie la începutul lunii aprilie. Telefoanele urmează să fie disponibile în magazine începând cu 21 aprilie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente