(foto/video) Mercedes-Benz S-Class facelift a fost deconspirat înainte de premieră

Portalul Saudishift a făcut rost de nişte fotografii spion ale sedanului Mercedes-Benz S-Class facelift, care a primit mai multe modificări cosmetice ale exteriorului şi habitaclului.

Cel mai probabil premiera automobilului va avea loc la unul din saloanele auto care se vor desfăşura în luna aprilie, Shanghai sau New York.

În imaginile disponibile ni se prezintă modelul fără niciun fel de camuflaj. Aşadar, S-Class facelift se va deosebi prin mai multe inserţii cromate pe caroserie, dar şi prin noi blocuri optice.

Dacă stopurile au fost făcute în stilul celor de pe noul E-Class (cu praf de stele), atunci farurile din faţă sunt noi şi includ trei fâşii cu LED-uri pentru luminile de zişi semnalizatoarele de direcţie.

Vezi şi: (foto) AutoSpot.MD: Clubul pasionaților de Mercedes-Benz S-Class s-a întrunit în Chișinău

În habitaclu schimbarea principală va fi un volan nou cu trei spiţe, în stilul celui de pe S-Class coupe. De asemenea, se poate observa că panoul de bord şi ecranul sistemului multimedia au fost revizuite. Cel mai probabil va apărea o funcţie de control prin gesturi.

Maşina din imagini este în versiune S560, una care nu a mai fost până acum. Ultima dată un S-Class în caroserie W126 a fost oferită pe piaţă cu o astfel de versiune.

Potrivit informaţiilor Saudishift, S560 va înlocui modelul S550 care se oferă pe unele pieţe. Sub capotă va sta un V8 de 4.0 litri cu două turbine în locul unui V8 de 4.7 litri. Puterea noului propulsor va depăşi 450 de cai, iar consumul de carburant va scădea cu 10%.

Vezi şi: Mercedes S-Class facelift va avea motoare noi, printre care cel mai puternic diesel din istoria mărcii

Mai mult, S-Class facelift ar putea primi un motor cu şase cilindri în linie care va avea o turbină acţionată electric.

Printre alte noutăţi care vor fi prezentate pe model vor fi sisteme îmbunătăţite de asistenţă a şoferului, dar şi pentru un condus autonom. Cel mai probabil vânzările vor începe până la sfârşitul acestui an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/