O femeie şi-a aruncat din greşeală inelul de logodnă. Ce s-a întâmplat când a vrut să-l recupereze

O femeie din New York este extrem de recunoscătoare angajaților unei firme de salubrizare. Aceasta după ce ei au ajutat-o să își recupereze inelul de logodnă, care din neatanție a ajuns la gunoi. Oamenii au reușit să găsească inelul în doar jumătate de oră, după ce au căutat printre 800 de saci cu gunoi.

Shannon Lombardo și-a dat inelele jos pentru a le curăța, iar printre acestea se număra și inelul ei de logodnă. Într-un moment de neatenție, femeia a aruncat bijuteriile la gunoi.

“Tocmai le curățasem și le aveam într-un prosop de hârtie. Cred că am fost distrasă de copii… este greu de explicat… cred că le-am aruncat”, a declarat femeia pentru ABC.

Femeia a sunat la firma care aduna deşeurile, iar angajaţii au chemat-o în locul unde depozitează gunoiul înainte de sortare. Erau acolo nu mai puţin de 800 de saci plini cu resturi.

Ei au avut și puțin noroc, căci au găsit un pachet pe care era adresa femeii, iar așa și-au dat seama că acela este gunoiul ei. Apoi au început să caute mai atent, iar în doar jumătate de oră au găsit inelul de logodnă al femeii.

„Când am văzut ce fericită era… Am spus că este un moment bun pentru reînnoirea jurămintelor”, a spus Sekou Callender, un angajat al firmei de salubrizare din New York.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.