Poze spion: Range Rover Sport SVR facelift îşi face antrenamentele pe Nurburgring

A doua generaţie Range Rover Sport a debutat pe piaţă în luna martie a anului 2013, fiind prezentată la Salonul Auto de la New York.

De atunci britanicii au actualizat modelul practic în permanenţă, experimentând prin cutii de viteze noi, un sistem de propulsie hibrid, dar şi prin lansarea unei versiuni de performanţă numită SVR.

Vezi şi: (video) Acceleraţia lui Range Rover Sport SVR a fost măsurată pe toate tipurile de suprafeţe de drum

Land Rover pregăteşte modelul Range Rover Sport SVR de un facelift, acolo unde va primi un set mai consistent de dotări şi drept dovadă sunt nişte imagini făcute de fotografii Automedia pentru AutoBlog.MD.

În acestea se poate vedea parţial camuflat un prototip al modelului SVR facelift care este testat pe circuitul Nurburgring din Germania.

Din fotografiile disponibile se poate observa că modelul va avea o nouă faţă, producătorii încercând astfel să îl facă mai sportiv şi în acelaşi timp mai elegant. Modelul va dispune de o bară de protecţie frontală şi o grilă modificată, în timp ce blocurile optice vor fi asemănătoare cu cele văzute pe noul Velar.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Range Rover Velar

Luându-se în considerare că ciclul de viaţă a unui SUV Range Rover este de aproximativ opt ani, se poate presupune că Range Rover Sport facelift va fi prezentat în acest an, ca şi model din gama anului 2018.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/