(foto/video) Racheta Gemballa Avalanche. Preţul cerut pentru un exemplar este uimitor

Atelierul german de tuning Gemballa a dezvăluit oficial caracteristicile, dar şi preţul proiectului Avalanche, bazat pe un coupe Porsche 911 Turbo de generaţie nouă. Pe lângă un kit exterior aerodinamic cu forme deosebit de agresive, maşina este propulsată de un motor care produce tocmai 820 de cai putere.

Gemballa Porsche 911 Turbo Avalanche dispune de o culoare violetă specială pentru caroserie, un kit exterior care face maşina mai lată şi este făcut din fibră de carbon, dar şi nişte jante care măsoară 21 de inci. Formele automobilului au fost optimizate pentru a asigura o forţă de apăsare eficientă la viteze mari.

După cum am menţionat, propulsorul cu şase cilindri de 3.8 litri este capabil acum să producă 820 de cai putere şi 950 Nm de cuplu. Acest surplus de putere s-a datorat instalării unor noi turbo compresoare, a unor colectoare noi şi a unui filtru de aer modificat. Totodată, a fost modernizată serios chiulasa.

Din păcate, performanţele dinamice pe care le poate demonstra acest model nu au fost făcute publice. Se mai ştie că maşina a primit o suspensie sport reglabilă şi anvelope care măsoară 255/30 şi 325/25.

În habitaclu se poate găsi o tapiţerie bi coloră, inserţii din Alcantara şi fibră de carbon.

Acum partea cea mai impresionantă. Un exemplar ca şi cel din imagini, cu toate modificările incluse, îl va costa pe un client nu mai puţin de 389.600 de euro! Această sumă nu include şi TVA-ul, iar un 911 Turbo obişnuit poate fi cumpărat în Moldova cu cel puţin 162.300 de euro.

Vezi şi: (foto) Ştii ce maşină este asta? Doar 30 există în toată lumea

De asemenea, Gemballa mai are printre noutăţi proiectele numite Mistrale şi Mirage GT Carbon Edition, care sun construite pe baza modelelor Porsche Panamera şi Porsche Carrera GT. În primul caz este un automobil cu un kit exterior aerodinamic unic, jante de 22 de inci, mecanisme de frânare performante şi un propulsor care produce 745 de CP.

Gemballa Mirage GT Carbon Edition de asemenea se deosebeşte printr-o “haină” nouă, o suspensie reglabilă, jante forjate şi un motorul a cărui putere a crescut până la 670 de cai.

Toate aceste modele au fost prezentate la Salonul Auto de la Geneva care a avut loc recent.

Sursă foto: Motor1, Gemballa, GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/