Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (Doc) Un grup de 17…

(Doc) Un grup de 17 primari și consilieri locali din raionul Fălești au decis să demisioneze din „Partidul Nostru”. Reacția lui Usatîi

Un grup de 17 primari și consilieri locali din raionul Fălești a decis să demisioneze din „Partidul Nostru”. Aceștia își argumentează plecarea prin faptul că „conducerea partidului a uitat de promisiunile din campania electorală” și „se ocupă doar de scandaluri politice”. Aceștia fac referire și la problemele de corupție pe care le are Usatîi, care ar crea o imagine negativă partidului. 

„Plahotniuc încearcă de mult timp să distrugă structurile PN din raionul Fălești.  Este un grup care a fost în rândurile noastr, care a participat în organizația raională Fălești și care lucra din interior. Pe Tambur l-am rugat să părăsească rândurile nostre. Acesta a primit propunerea lui Plahotniuc, care fuge după ei de jumătate de an.  Deci, Tambur și-a adunat prietenii și a plecat”, a comentat  Usatîi.

„Există o parte de oameni care pur și simplu a luat bani, pentru că se propun bani prin toată țara de cam jumătate de an deja. Acei trădători care au luat bani, pe lângă cei care au fost amenințați,  vreau să văd cum se vor uita în ochii oamenilor. Se mai pregătesc niște provocări, știu prin ce căi, dar mi-e neplăcut să vorbesc despre asta”, a adăugat Usatîi.