Accident la Edineţ! Trei oameni au murit, după ce un automobil a ieşit pe contrasens

accident
Foto: Imagine simbol

Trei persoane și-au pierdut vița într-un grav accident rutier, care s-a produs ieri în apropiere de satul Brătușenii Noi, raionul Edineț, scrie publika.md.

Un taximetrist din Bălți, care transporta doi pasageri, cetăţeni ai Ucrainei, a fost lovit frontal de un autoturism care a ieşit pe contrasens.

În urma impactului, şoferul taximetrului, unul dintre cetăţenii ucraineni şi un pasager din celălalt vehicul au murit pe loc. Alte două persoane au ajuns la spital în stare gravă. Potrivit procurorilor, în taxi se aflau doi soți, locuitori ai orașului Ivano-Francovsk, Ucraina. Bărbatul de 55 de ani a decedat, iar soția acestuia de 51 de ani se zbate între viață și moarte.

La fața locului au intervenit salvatorii pentru a scoate victimele dintre fiare. Potrivit datelor preliminare, vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului care ar fi ieșit pe contrasens. Procurorii susțin că el s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 12 ani de pușcărie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente