(video) Nu, nu e din aur. Bicicleta Bugatti costă doar 39000 de dolari

Renumitul producător francez de maşini exclusive Bugatti Automobiles S.A.S. şi mai puţin cunoscuta firmă germană PG care se ocupă de construcţia bicicletelor au prezentat un produs comun. PG Bugatti Bike este bicicleta care cântăreşte doar cinci kilograme.

Bugatti dă asigurări că aceasta e cea mai exclusivă şi uşoară bicicletă din lume pentru că este făcută în proporţie de 95 la sută din fibră de carbon. De asemenea a fost proiectat un amortizor special pentru volan, luându-se în calcul aerodinamica dezvoltată la viteze mari.

Vezi şi: (foto) Peugeot prezintă bicicleta electrică pe care poţi merge cu o viteză de 45 km/h!

Pe website-ul firmei germane există şi un instrument de configurare cu ajutorul căruia potenţialii clienţi pot alege o culoare preferată sau una combinată. De asemenea, opţional se poate alege culoarea pielii din care este făcut scaunul.

Vezi şi: (video) No comment: Iată ce metodă neaşteptată a folosit un chinez pentru a fura o bicicletă

Reprezentanţii brandului francez au menţionat că această bicicletă se poate asorta de minune cu noul coupe Chiron. În total urmează să fie produse 667 de exemplare şi fiecare nu va costa mai puţin de 39.000 de dolari!

Amintim că anterior a mai prezentat o unitate de transport care nu face parte din categoria autovehiculelor – un iaht.

Vezi şi: (foto) Iahtul sportiv Bugatti Niniette va fi construit în doar 66 de exemplare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/