Când se lansează noul Audi Q4? Primele informaţii

Se pare că prototipul Audi TT Offroad prezentat în anul 2014 îşi va schimba puţin formele şi totuşi se va transforma într-un model de serie.

Compania Audi a confirmat că în 2019 îşi va completa gama de modele cu un nou crossover sport, poziţionat respectiv între Q3 şi Q5.

Noul produs al nemţilor de la Audi va deveni un concurent direct pentru modele cu “înclinaţie” sportivă ca: Range Rover Evoque, Mercedes-Benz GLA, dar şi pentru viitorul BMW X2. Avem şi o confirmare din declaraţia şefului Audi Rupert Stadler că maşina va fi numită Q4.

Cel mai probabil noul Q4 va fi construit pe platforma noii generaţii Q3 (MQB) şi astfel prin dimensiunile sale îi va depăşi pe fraţii mai mici (Q3 şi Q2).

Autocar scrie că lungimea acestuia nu va fi mai mică de 4.500 de mm, în timp ce un Range Rover Evoque are doar 4.370 mm.

Gama de motoare va fi compusă din unităţi de propulsie absolut noi cu volum care vor varia între 1.5 şi 2.0 litri. Pe o eventuală versiune RS Q4 va sta un propulsor modernizat cu cinci cilindri care va produce circa 400 de CP.

Informaţiile preliminare mai arată că va exista şi o versiune hibridă care va avea o autonomie electrică de 50 de kilometri.

Audi TT offroad concept:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/